A New York Café és a Roland bemutatja
Bárzongorista Verseny döntő

BZV logo 2011.jpg
A szakmai zsűri tagjai: Szentpéteri Csilla, Nyári Károly, Rakonczai Viktor

Szentpéteri Csilla.jpg    Nyári Károly.jpg    Rakonczai Viktor.jpg   

Az est műsorvezetője: Király L. Norbi

Király L Norbi.jpg

Fellépnek: Nyári Alíz, Nyári Edit

Summer Sisters.JPG

A versenyzők:
Banyák József, Berki Artúr, Darvas Tamás,
Mida Oszkár, ifj. Ökrös Ottó, Szűcs Gyula

Banyák József.jpg  

Berki Artúr.jpg

  Darvas Tamás.jpg
         
 Mida Oszkár.jpg    ifj Ökrös Ottó.jpg    Szücs Gyula.jpg

Március 31-én a Boscolo Hotel báltermében hat bárzongorista mutatja meg tudása legjavát
a korlátlan lehetőségek zongoráján.

Zongoristák, akik mindent tudnak a zenéről.
Improvizátorok, akik játékukkal estéről estére elkápráztatják a közönséget.
Mesterek, akik szakmájuk legjavát tudják.
Művészek, akiket nemcsak itthon, de külföldön is név szerint ismernek.
Zenészek, akik a Bárzongorista Verseny jóvoltából lépnek fel először közösen.
Versenyzők, akik nem egymás ellen, hanem egymásnak, egymásért játszanak.
Alkotók, akiknek életük a zene, lelkük a zongora.
Emberek, akik szerelmesei annak, amit csinálnak.
A nosztalgia és elegancia jegyében megrendezett exkluzív este keretében
hat különleges tehetség, hat igazi mesterlövész, hat elszánt szamuráj lép színpadra.


A jegyek ára egységesen: 12.700 Ft/db
A megváltott belépőjegyek egyaránt érvényesek a döntőre
és a műsor szünetében megrendezésre kerülő állófogadásra.


Az állófogadás menüje

Kezdő fogások
Bazsalikomos csirkecomb kockák mini mozzarella golyóval és koktélparadicsommal
Finomfüves pulykamell szeletek füstölt sonka köntösben, hideg francia lecsóval
Aszalt gyümölcsökkel töltött malackaraj majonézes körtesalátával
Majonézes burgonyasaláta dijon-i mustárral
Kaliforniai rizssaláta metélőhagymával
Görög parasztsaláta olívabogyóval

Leves
Csirkehúsleves, vele főtt zöldségekkel

Főfogások
Serpenyős csirke combfilé zöldborsóval, gombával, hagymával, szalonnával pirított kocka burgonyával
Tejszínes fokhagymás parajjal töltött pulykatekercs grillezett zöldségekkel
Szertésszűz brassói módra
Penne bazsalikomos paradicsommártásban mozzarellával
Szarvas húsos lasagne
Vadas nyúl zsemlegombóccal
Halgombóc tejszínes parajjal

Desszertek
Puncs kocka
Barackos-túrós tortafalatka
Feketeerdő pohárkrém
Mézes semifreddo

Italok
üdítő, ásványvíz, kávé, sör, bor